El projecte neix  l’any 2018 a les muntanyes del Pallars, impulsat amb moltes ganes i il·lusió per un equip d’arquitectes i arquitectes tècniques

Les membres del col·lectiu ens vam anar coneixent en espais on buscàvem apropar-nos a la realitat, tocar amb les mans tot allò que portàvem anys dibuixant a la universitat, compartir interessos i inquietuds respecte el món on vivim i el paper de l’arquitectura i la construcció dins d’aquest.

Vam crear Coop d’Era amb l’objectiu de viure la professió de manera assembleària i horitzontal al territori de l’Alt Pirineu, tot un repte en el que seguim treballant.

equip

JOANA RAHOLA ROVIRA

Arquitecta apassionada pel disseny d’espais, que troba solucions creatives i a mida. Aporta una mirada aterrada i equilibrada al projecte. De personalitat tranquil·la, també la trobaràs tocant l’acordió i cuidant l’hort!

Lara Mir Cortina

Arquitecta tècnica especialista en la construcció amb fusta. Amb la capacitat de tenir-ho tot al cap, aporta dinamisme i caliu al projecte. Sempre amb un peu fora l’estudi, gaudeix tant anant a l’obra com  anant en bici i passejant pels camins de la Vall de Siarb!

JÚLIA LEIGH CAPDEVILA

Arquitecta convençuda que els espais s’han de pensar a través de la participació. Amb capacitat d’il·lusionar-se per tot tipus de projecte, aporta convenciment per obrir nous horitzons. Es relaxa fent activitats manuals, com per exemple elaborant una bona ratafia per compartir amb amigues! 

ARI RODRÍGUEZ SUÑÉ

Arquitecta il·lusionada amb els projectes senzills i coherents; implicada des del dibuix fins a l’obra. Amb la veritat per davant, aporta una mirada resolutiva. Carrega les piles fent esquí de muntanya i algun que altre bailoteo!

Joan FONT FONT

Arquitecte compromès amb els projectes transformadors, des del dret a l’habitatge fins al disseny d’edificis eficients. Aporta una mirada acurada i propositiva al projecte. Te’l trobaràs pedalant, fangant l’hort o participant en algun moviment social!

Marc Leon Barturó

Arquitecte tècnic, apassionat per la rehabilitació i convençut que la bioconstrucció és el camí a seguir. Predisposat i amb un somriure, aporta una mirada precisa i tècnica als projectes i a les obres. Li agrada passejar per la muntanya, estar amb bona companyia i beure un bon vinet!

RECULLS DE PREMSA

PARTICIPACIÓ I XERRADES

FEM XARXA

Xarxa d’Economia Solidària
Defensa un sistema econòmic respectuós amb les persones, el medi ambient i els territoris

Pam a Pam
Mapa col·laboratiu de l’Economia Social i Solidària a Catalunya

Trenzando Cuidados
Cartografia de relats ecofeministes Ecologistas en Acción

XES Alt Pirineu i Aran
Foment, promoció i divulgació de l’economia social i solidària a l’Alt Pirineu i Aran

Ateneu Cooperatiu de l’Alt Pirineu i Aran
Som una de les entitats promotores d’aquesta eina de foment i promoció de l’Economia Social, Solidària i Cooperativa al territori de l’Alt Pirineu i Aran

EL NOSTRE BALANÇ SOCIAL

El Balanç Social és una eina de rendició de comptes i mesura d’impacte social, ambiental i de bon govern. Les organitzacions que el fan poden fer servir els resultats per millorar internament i ens permet tenir dades agregades dels estàndards ètics de l’Economia Solidària i el Mercat Social.El balanç social avalua de forma sistemàtica, objectiva i periòdica sis grans característiques de tota empresa o entitat que vulgui ser socialment responsable: el funcionament econòmic i la política de lucre; la perspectiva de gènere; l’equitat i la democràcia interna; la sostenibilitat ambiental; el compromís social i la cooperació; i la qualitat del treball.

Saltar al contingut