69618898_429519377662880_9016760702345412608_n_edited

Dissenyem i construïm amb mirada crítica

Projecte que vol donar eines a infants i joves perquè puguin millorar els espais quotidians del seu entorn. Els tallers que proposem poden complementar continguts treballats a primària, secundària i batxillerat, emmarcats dins dels temaris de tecnologia, tecnologia industrial, matemàtiques, física, dibuix tècnic, treball per projectes i projectes d’emprenedoria; i també poden formar part de projectes de llarga durada de transformacions de patis, projectes co creatius, etc.

Per a més informació, poseu-vos en contacte amb nosaltres!

> TALLER PARTICIPATIU D’ESTRUCTURES DE FUSTA

Introducció al material de la fusta i a les estructures recíproques de manera dinàmica, a través de jocs i maquetes. 

Més info aquí

> CONSTRUÏM ESTRUCTURES DE TENSEGRITAT 

Taller participatiu de construcció d’estructures de tensegritat amb materials naturals, reutilitzats i de proximitat.

Més info aquí

> PERDEM LA POR A EMBRUTAR-NOS, EXPERIMENTEM AMB LA TERRA

Taller enfocat a diverses edats on les participants entrin en contacte amb la terra de manera sensorial i lúdica per acabar experimentant amb aquesta com a material de construcció.

> TALLER D’EXPERIMENTACIÓ AMB L’ESPAI

Experimentar la transformació i apropiació dels espais quotidians a través de la intuïció i del contacte amb diferents materials com ara fils i teixits. Col·lectivament construïm i transformem l’espai de manera lúdica i imaginativa.

> DESCOBRIM LES MAGNITUDS

Taller d’experimentació amb diferents materials i construccions per conèixer i entendre les magnituds. 

> RECORREGUTS AMB PERSPECTIVA DE GÈNERE

Anàlisi dels espais amb perspectiva de gènere per entendre les experiències de totes les persones, amb tota la diversitat i complexitat que això implica. 

Diagnosi per conèixer les realitats quotidianes dels i les joves, les seves necessitats i els seus desitjos.

> REPENSEM ELS NOSTRES ESPAIS

Activitat dividida en fases que segueixen una metodologia basada en un procés participatiu vinculada a tota la comunitat.  Diagnosi col·lectiva de l’espai; elecció dels valors inclusius i no sexistes que volem tractar; elaboraració de propostes i recomanacions de millora.

> JORNADES DE CONSTRUCCIÓ SOSTENIBLE I TERRITORI

Oferim una proposta de jornades conjuntament amb l’Associació Balmes Blancs (Refugi Vall de Siarb), articulada en diferents tallers i activitats d’ensenyament i aprenentatge que giren entorn un eix principal que és la “construcció sostenible i el seu territori”. Aquest treball pretén tractar les construccions sostenibles amb materials com la Fusta o la pedra: recursos essencials vinculats amb el territori.

Realitzarem tallers d’iniciació a la tècnica de la pedra seca (murs i empedrats), tallers participatius d’estructures de fusta i visites guiades al Museu de Camins de la Vall de Siarb.

Per a més informació, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

Saltar al contingut